Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Mangler du rammer til dine plakater, så bestil dem efter mål

Det er ikke alle plakater, der passer ind i de rammer, du kan finde hos IKEA, Bilka og andre steder, der sælger rammer. Løsningen er at få lavet en ramme efter mål, så du er sikker på, at den passer til den plakat, du skal have hængt op.

Når du køber en plakat, kan du ikke være sikker på, at den kommer til at passe til dine rammer. Rammer bliver typisk masseproduceret efter standardmål, og det er derfor ikke sikkert, at du kan finde en, der passer til den plakat, du har købt.

Du kan i stedet bestille billedrammer efter mål, hvis du vil være sikker på, at din ramme passer til plakaten. Samtidig har du langt større frihed, når du får lavet din egen ramme, da du selv kan vælge materiale.

Det giver dig langt flere muligheder, end når du vælger en standardramme, fordi du selv kan sætte dit eget præg på rammens udtryk. Selvom de koster mere, får du også højere kvalitet for de penge, du bruger på rammen.

Ikke alle plakater har standardmål

Det er ikke alle plakater, som produceres efter standardmål. Det kan du komme ud for, hvis du køber en plakat fra en kunstner eller i en kunstbutik, som ikke sælger plakater, der har standardmål. Ofte kan du også købe en ramme med, når du køber din plakat, men det er ikke altid tilfældet.

Derfor er det en god idé at købe rammer på bestilling. På den måde kan du samtidig få en ramme, som matcher den stil, du har i hjemmet. Du vil i sidste ende få mere ud af dine plakater, når du køber en ramme på bestilling.

Hæv det æstetiske udtryk i hjemmet

Når du hænger plakater på væggen, hæver du det æstetiske udtryk i hjemmet. Det er muligt at sætte en lang række stemninger med en plakat, afhængigt af hvilket motiv du vælger. Desuden er rammen i høj grad med til at sætte sit præg på plakaten og det overordnede helhedsindtryk.

Du behøver ikke at bestille rammer efter mål, blot fordi den plakat, du har købt, ikke matcher de standardmål, der er for rammer. En ramme på bestilling kan i mange tilfælde være en bedre og mere æstetisk løsning end en standardramme.

I stedet for at vælge en af de billigere rammer fra et af de mange bolighuse eller supermarkeder, kan du få en eksklusiv billedramme, som matcher dit hjem – og som er fremstillet af materialer af høj kvalitet.